Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Kantoorpanden

De stille kracht in de schoonste panden van Nederland

Mensen werken het best in een schone en opgeruimde omgeving. Uw kantoorpand staat in dienst van het bedrijf. Er moet gewerkt worden, mensen moeten zich goed voelen, productief kunnen zijn en het moet een representatieve plek zijn voor leveranciers en klanten. Wij zorgen ervoor dat uw kantoor altijd perfect schoon is. En dit doen wij zowel voor individuele organisaties als voor bedrijfsverzamelgebouwen.

De schoonmaak van een kantoorgebouw gaat goed zolang er niets misgaat. Het valt pas op als het niet goed gedaan is en het valt nooit op als het wel goed gedaan is. Als geen ander begrijpen wij dat het gewoon perfect moet zijn, iedere dag opnieuw. Daarom is het voor Hagemeyer de uitdaging om in een kantoorpand de stille kracht te zijn die het hele jaar door voor consistente kwaliteit zorgt.

We doen veel meer dan de dingen waar u in eerste instantie aan denkt bij facilitaire dienstverlening. Ook de glasbewassing, de sanitaire voorzieningen en het vloeronderhoud nemen wij voor onze rekening. Wat u ook doet, waar u ook naartoe gaat en wat u ook nodig heeft: u weet zeker dat Hagemeyer altijd de partij is die kan leveren. U krijgt bij ons één contactpersoon en excellente service.

Waarmee kan ik u helpen?

Susanne Sloep

088 030 7100

Mail met Susanne

Ook hiervoor kunt u bij
Hagemeyer terecht

Schoonmaak

Wij garanderen een hoge kwaliteit in schoonmaak. Van winkelcentra tot wooncomplexen.

lees meer

Onderhoud

Wat u uit handen geeft hebben wij in de vingers. Zoals bijvoorbeeld het onderhoud van een pand.

lees meer

Hospitality

De uitmuntende gastvrijheid van onze PA's, huismeesters en beveiligers.

lees meer