Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Hagemeyer onderneemt maatschappelijk verantwoord en doet haar uiterste best om de pijlers van het MVO beleid - People, Planet, Profit - te respecteren en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Dit kan op vele, niet altijd grootse, manieren. Door samen te werken met haar team, haar klanten en leveranciers. Door altijd bedacht te zijn en te praten over hoe het ook anders kan. En door dit dan ook te doen.

 

 

Waar kan ik u mee helpen?

Dolores Hagemeijer

088 030 7100

Mail met Dolores

People, Planet, Profit

In het kader van MVO ondersteunen wij al vele jaren een goed doel. Zo heeft een team van Hagemeyer de Alpe d’HuZes op de fiets en lopend bedwongen. Door onze sponsorwerving is er in totaal een cheque van €12.000 aan het KWF overhandigd.

Op 21 september 2019 hebben wij ons met een grote groep collega's sterk gemaakt voor de Worldcleanup Day. Met een heel mooi resultaat!

Het jaarlijkse goede doel voor 2019 was het Ouderen Fonds; een gezellig Kerstdiner voor 100 ouderen. En in 2020 heeft Hagemeyer een mooi project op het Indonesische eiland Flores mogen sponsoren:  de bouw van een waterput zodat iedereen schoon water binnen bereik heeft.

Contact ons

Teamwork

Hagemeyer steunt de pijlers van het MVO-beleid en past deze toe in haar organisatie met de middelen die zij daarvoor tot haar beschikking heeft. Alles wat doen staat in het teken van het leveren van topkwaliteit en het ondersteunen van onze mensen daarin. Wij zorgen voor de beste materialen, werkkleding, opleiding en coaching. Voor de uitvoering van onze werkzaamheden maakt Hagemeyer altijd gebruik van milieuvriendelijke middelen.

Contact ons

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Schoonmaken is een serieus vak.
Al meer dan 20 jaar wil Hagemeyer Facilities dit waarmaken naar haar klanten en haar medewerkers.
Kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs is daarmee onlosmakelijk verbonden.
Dit hebben wij officieel bezegeld door de ondertekening van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Contact ons

ISO 9001

Hoe goed de theorieën, plannen en ideeën ook zijn, bij schoonmaak draait het uiteindelijk om de schoonmaker. De schoonmaker moet de materialen, middelen, gelegenheid, vaardigheid en motivatie hebben om kwaliteitsbewust het werk uit te kunnen voeren. Met onze unieke Hagemeyer aanpak faciliteren wij dit met verantwoordelijkheid en trots bij onze mensen. 

Om deze praktische aanpak ook te borgen in de organisatie hanteert Hagemeyer de richtlijn ISO 9001. Met trots mogen wij vertellen dat Hagemeyer in 2016 het ISO 9001 certificaat heeft behaald. Elk jaar wordt de organisatie getoetst door een extern bureau en wordt er gekeken of wij nog steeds voldoen aan de norm van de ISO 9001 en het certificaat mogen behouden. 

 

 

Contact ons

SieV Keurmerk

Hagemeyer is lid van de branchevereniging SieV en is in het bezit van het SieV-Keurmerk voor onze schoonmaakdiensten. 

Het is voor onze opdrachtgevers prettig om te weten dat wij getoetst worden op wet- en regelgeving en goed werkgeverschap.

Zo weet u zeker dat Hagemeyer een professionele leverancier is voor de werkzaamheden die u uit handen geeft.

Contact ons

Watervoorziening Luah, Indonesiƫ

Eind vorig jaar (2021) heeft Hagemeyer Facilities een goed doel gesteund, namelijk de bouw van een watervoorziening op het Indonesische eiland Flores, via de stichting Rupingh. 
Door deze watervoorziening is er voor de bewoners van het dorp Luah schoon water beschikbaar en hoeven ze de vele kilometers niet meer te lopen.

Op dit moment kunnen wij mededelen dat de bouw is afgerond en de bewoners gebruik kunnen maken van de watervoorziening!šŸ˜ƒ

Stichting Rupingh is opgericht in 1998, beoogt geen winst en heeft als missie: het verbeteren van de leefsomstandigheden van de bevolking op het eiland Flores.
Dit realiseert de stichting door middel van fondsenwerving ten behoeve van projecten op het gebied van watervoorziening, gezondheid en onderwijs.
Ook ondersteunt de stichting kansarme kinderen in opvanghuizen of kampongs.

Voor alle projecten kunt u een kijkje nemen op de website van stichting Rupingh en misschien kunt u ook een steentje bijdragen!
www.rupingh.nl - ook te vinden op Facebook.

Lees meer

Wij leiden vakmensen op!

Hagemeyer Facilities is een erkend leerbedrijf SBB. Dit betekent dat we stageplaatsen beschikbaar stellen.
Wij vinden het ontzettend belangrijk om een goede werkplek te kunnen bieden die aansluit bij de opleiding die gevolgd wordt.
En zo mee te kunnen helpen aan de start van een loopbaan.

Wij bieden stageplaatsen aan in de onderdelen marketing & communicatie en facilitair medewerker/leidinggevende.
Ben je op zoek naar een stageplaats in één van deze richtingen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact ons