Over ons

De geschiedenis van Hagemeyer Facilities

Sinds 1997 staan alle bedrijven binnen de Hagemeyer Groep voor de beste kwaliteit in hun vakgebied.

Hagemeyer is gestart met het onderdeel Schoonmaak. Hagemeyer richt zich op een complete schoonmaakverzorging. Van het perfect schoonhouden van de reguliere ruimten en onderdelen tot en met dieptereiniging en extra diensten op het vlak van sanitair, glasbewassing en vloeronderhoud. We zijn inmiddels vaste partner geworden van winkelcentra, wooncorporaties en andere vastgoedexploitanten. Wat Hagemeyer drijft, is om alle zaken waar een gebouw om vraagt in optima forma aan te bieden. Zodat het gebouw iedere dag straalt en een prettige plek blijft om in te werken, te wonen of op bezoek te komen.

Het onderdeel Hagemeyer Facility Services biedt integrale dienstverlening bij de renovatie en oplevering van vastgoed, inclusief de installatie van keukens. Dit onderdeel heeft zich meer dan bewezen door de gedegen en complete aanpak, waarbij onze expertise op het gebied van keukeninstallatie door opdrachtgevers als buitengewoon supplementair werd beleefd.

Hagemeyer Your Residence PA levert hospitality services op hoog niveau aan bewoners van luxe appartementencomplexen.

Vandaag de dag is Hagemeyer totaalaanbieder van facilitaire diensten. Dagelijks zijn we bezig met het waarmaken van onze pay-off: Wat u uit handen geeft, hebben wij in de vingers. We zijn uitgegroeid tot een compleet bedrijf. De familieband waaruit Hagemeyer is ontstaan, speelt nog altijd een grote rol in het teamwork en de manier waarop we ons werk doen.

Zeven P's

Bij Hagemeyer hechten we veel waarde aan teamspirit, ├ęcht gaan voor je vak en geloven we dat je bedrijf zo sterk is als je zwakste schakel. Daarom hebben we onze waarden en beloftes kort en krachtig omschreven in deze 7 P's.

1

Promise

Betrouwbaarheid staat voorop. Wij komen onze afspraken na.

2

Passion

Wij hebben passie voor ons werk en houden van ons vak.

3

People

Niemand is bij ons een nummer. Zowel onze relaties als onze medewerkers kennen wij persoonlijk.

4

Personal

Een hoog serviceniveau is voor ons vanzelfsprekend. Wij denken met u mee.

5

Professional

Alles moet van topkwaliteit zijn; onze mensen, onze middelen en onze uitstraling.

6

Pro-active

Wij benutten kansen, volgen ontwikkelingen, durven risico te nemen en denken verder dan vandaag of morgen.

7

Physical evidence

Het uiteindelijke resultaat zal u verrassen.

De toekomstvisie van Hagemeyer

Alle bedrijfsonderdelen van Hagemeyer zijn vanuit een klein familiebedrijf uitgegroeid tot middelgrote ondernemingen. Hagemeyer onderscheidt zich in de markt door een hoge kwaliteitsstandaard. Wij willen ons bedrijf in een natuurlijk groeitempo verder ontwikkelen op de gebieden waar wij succesvol zijn. Duurzame relaties met opdrachtgevers zijn hierbij een belangrijk streven.

We begonnen als een familiebedrijf en zijn nu een groot, hecht team. Het gevoel van een sterke familieband is vandaag de dag nog altijd in het team merkbaar. We delen allemaal dezelfde hoge kwaliteitsnormen, we zijn proactief, helpen elkaar en gaan onverminderd voor het maximale resultaat voor de klant. En dat schept een band. Met elkaar en met onze opdrachtgevers.