Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Schoonmaak

Het plezier van een schone omgeving

Het effect van een schone omgeving is verbluffend. In een opgeruimd kantoor werken mensen plezieriger en presteren ze meer. Een schoon winkelcentrum nodigt veel meer uit tot winkelen. En in een schoongemaakt woningencomplex woon je stukken prettiger. Met andere woorden: dankzij onze schoonmakers zitten duizenden Nederlanders elke dag lekker in hun vel. En dat geeft ons ook een goed gevoel.

Hagemeyer Schoonmaak is gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van winkelcentra, wooncomplexen en kantoorgebouwen. Met persoonlijke aandacht en een hoge kwaliteitsstandaard leveren wij onze opdrachtgevers het plezier van een schone werk- en woonomgeving. We kunnen u een hoge kwaliteit garanderen, doordat we onze schoonmakers zelf trainen. Op ons hoofdkantoor hebben we daar een eigen instructieruimte voor.

Veel van onze medewerkers werken fulltime en hebben dus van schoonmaken hun beroep gemaakt. We verrichten veel van onze diensten overdag, tijdens kantooruren en winkelopeningstijden. Mede daarom zijn onze schoonmakers altijd representatief gekleed.

Wilt u ook een ordelijke en smetteloze omgeving voor uw klanten, medewerkers en bewoners? Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam bedienen we locaties in de gehele Randstad en daarbuiten. Klanttevredenheid is bij ons een voorwaarde. Dat is de Hagemeyernorm: het is pas schoon wanneer u tevreden bent.

Waarmee kan ik u helpen?

Susanne Sloep

088 030 7100

Mail met Susanne

Ook hiervoor kunt u bij
Hagemeyer terecht

Vloeronderhoud

Bij goed en duurzaam vloerenonderhoud komt een hoop kijken. Hier leest u er meer over.

lees meer

Terrein

Een goede indruk van een gebouw begint buiten. Hagemeyer helpt u met het managen daarvan.

lees meer

Glasbewassing

Hagemeyer heeft jarenlange ervaring met elke vorm van glasbewassing. Niets is ons te gek.

lees meer