Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Hospitality

We heten u van harte welkom

Een warme ontvangst is volgens ons net zo belangrijk als een schone ruimte. Hagemeyer heeft dan ook behulpzame mensen in dienst die ervoor zorgen dat iedere bezoeker of bewoner zich welkom voelt en de persoonlijk aandacht krijgt die hij of zij verdient. Deze service leveren wij op maat.

Your Residence PA

De meest persoonlijke service wordt verleend door de residence PA. Onze gastvrouwen en -heren zijn niet alleen aanwezig om iedere bezoeker van het pand welkom te heten, maar zijn er ook om uw (bedrijfs)bewoners bij allerlei zaken te assisteren. Van een reservering in een mooi restaurant tot aan het verzorgen van de was. Niks is te gek en alles wordt discreet opgelost.

Huismeester

De huismeester bemoeit zich met het beheer van het gebouw. Hij of zij checkt of de ruimtes schoon zijn en of er sprake is van onregelmatigheden. Bij kleine technische gebreken zorgt de huismeester er zelf voor dat deze worden opgelost. In geval van grotere defecten schakelt hij of zij direct een andere partij in.

Beveiliging

Veiligheid en vriendelijkheid komen samen in onze beveiligingsdienst. Onze mensen worden dan ook ingezet om bezoekers van een winkelcentrum welkom te heten en er tegelijkertijd voor te zorgen dat iedereen zorgeloos kan shoppen. Bij woon- of bedrijfscomplexen nemen onze beveiligers 's nachts het werk van de residence PA over. En zorgen ervoor dat ook dan alles goed verzorgd is, zodat iedereen met een gerust hart naar bed kan.

Waar kan ik u mee helpen?

Petra Hagemeijer

088 030 7100

Mail met Petra

Ook hiervoor kunt u bij
Hagemeyer terecht

Schoonmaak

Wij garanderen een hoge kwaliteit in schoonmaak. Van winkelcentra tot wooncomplexen.

lees meer

Onderhoud

Wat u uit handen geeft hebben wij in de vingers. Zoals bijvoorbeeld het onderhoud van een pand.

lees meer

Keukens

Hagemeyer keukens is een volwassen speler in de markt. Wij werken voor B2B, groot vastgoed en particulieren.

lees meer