Maatwerk van enkele keuken tot totaal project

Referenties op diverse projecten

Projectkeukens voor elk budget

Ontzorgd van tekening tot oplevering

Persoonlijke aandacht van onze beste monteurs

Speciale projecten

Heeft je project een bijzondere aanpak nodig?
Bij Hagemeyer Keukens worden we extra enthousiast van de complexere installaties. Zoals deze keuken in de kantine van een Amsterdams reclamebureau. Alles bedacht, ingetekend en uitgevoerd door onze specialisten. Gaan we ook bij u aan de slag?
Bericht ons vandaag nog.

Contact ons

B2B

Bedrijven heb je in allerlei soorten, maten en smaken. Zo ook de keukens voor deze ondernemingen. Het gebruik, de capaciteit en uiteraard het budget zijn bepalend. Maar voordat we voor u aan de slag gaan, luisteren we en stellen we vragen. Zodat we altijd goed advies kunnen geven, kunnen meedenken en oplossingen vinden waar u zelf misschien nog niet aan gedacht heeft. Zo komen we altijd, samen met u, tot het beste resultaat.

 

Contact ons

Woonkeukens

De keuken in een woning is door de jaren heen steeds belangrijker geworden. De leefkeukens is het hart van de woning en voor sommige zelfs de meest intensief gebruikte ruimte van het huis. Maar voor je er kan genieten moeten er flink wat keuzes gemaakt worden. Persoonlijke aandacht, de mooiste merken en één contactpersoon van tekening tot oplevering zorgen ervoor dat steeds meer particulieren Hagemeyer kiezen én aanbevelen. 

Contact ons

Groot vastgoed

Als geheel ontzorger voor vastgoedeigenaren hebben we al veel mooie projecten mogen verzorgen. Onder onze opdrachtgevers vallen woningcorperaties, particulieren, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars. De inspraak van bewoners, het maximale budget en planning zijn allemaal zaken waar we de klant vaak volledig in tegemoet kunnen komen. U vraagt, wij draaien. 

Contact ons

Aannemers

Een aannemer is een vakman die allerlei expertises in huis moet hebben. Hagemeyer Keukens ondersteunt aannemers bij hun dienstverlening. De juiste keuken, een soepele installatie en een strakke planning. Dat noemen we het Keuken Totaalpakket. Ervaren is geloven, dus neem voor een kennismaking direct contact met ons op.

Contact ons

Recente projecten
waar we trots op zijn.

Bedrijfskeukens Hefra Rotterdam

In de nieuwe vestiging van Hefra komen functioneel ontwerp en design perfect samen in de bedrijfskeukens.

Bekijk project

Michelangelostraat Amsterdam

Een gezellige landelijke keuken voor deze particuliere opdrachtgever. En een bijzondere maatwerk bar.

Bekijk project

Woonkeuken Purmerend

U vraagt een droomkeuken, u krijgt een droomkeuken. Helemaal naar wens en met de laatste apparatuur.

Bekijk project

Vrijblijvend
gesprek?

Contact ons