Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Corona virus

Vragen en antwoorden

Onderstaand ziet u veelgestelde vragen en onze antwoorden inzake onze dienstverlening met betrekking tot het Corona virus.

Is de werkwijze van Hagemeyer schoonmaak aangepast?

Onze werkwijze is op alle projecten aangepast naar de tweetraps schoonmaak. Wij voeren eerst de reiniging uit met normale reinigingsproducten, waarbij extra aandacht voor de contactpunten. Hierna volgt een tweede reiniging van de contactpunten met een desinfecterend reinigingsmiddel op alcoholbasis.

Wat wordt er bedoeld met contactpunten? Welke onderdelen worden extra schoongemaakt?

Hiermee worden de plekken bedoeld die vaak worden aangeraakt, zoals stopcontacten, trapleuningen, bureaubladen, telefoons, deurklinken etc.
Deze onderdelen worden in de tweetrapsreiniging extra schoongemaakt met desinfecterend reinigingsmiddel.

Werkt Hagemeyer schoonmaak nu met andere materialen?

Ons team is voorzien van wegwerphandschoenen, mondkapjes, wegwerpdoeken, alcoholdoekjes voor de handen, desinfecterend reinigingsmiddel en krijgt instructies en adviezen.

Heeft Hagemeyer een protocol voor calamiteiten?

Hagemeyer Schoonmaak heeft een protocol met instructies indien een besmette ruimte gereinigd moet worden.
Alle benodigde materialen hiervoor staan standby op ons kantoor. 

Verkoopt Hagemeyer ook materialen voor desinfectie?

Op dit moment verkopen wij alleen desinfectie zuilen die in eigen beheer gemaakt worden. De bijbehorende desinfectie lotion wordt niet los verkocht.

Zijn er voldoende beschermende materialen beschikbaar voor uw medewerkers?

Wij zijn continu bezig om onze voorraden aan te vullen, zodat onze medewerkers met de juiste middelen kunnen werken. Een dagtaak, maar tot nu toe gelukkig met goede resultaten.

Wij zijn met steeds minder mensen in het pand aan het werk, moeten we de frequentie van de schoonmaak verlagen of juist verhogen i.v.m. het Corona-virus?

Wij begrijpen dat dit een lastige periode is voor bedrijven. Toch adviseren wij u uw pand goed schoon te houden. In de stillere periode kan er groot onderhoud plaatsvinden, waarvoor normaal wellicht een extra opdracht verstrekt zou worden.
Uw pand is dan helemaal gereed als er weer in het pand gewerkt zal worden.

Is het mogelijk om juist extra te laten schoonmaken? Ons trappenhuis en entree wordt nu veel vaker gebruikt, want bijna iedereen is thuis.

Dit is uiteraard mogelijk. Bijvoorbeeld een extra schoonmaak van de contactpunten.

 

  

Waarmee kan ik u helpen?

Susanne Sloep

088 030 7100

Mail met Susanne