Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Het nieuwe schoon

Voor uw gasten, klanten en medewerkers

Door het Corona virus is er nieuwe beleving van schoon. Echt schoon en desinfectie is nu belangrijk bij de beleving die men bij een verblijf in een gebouw ervaart. Wij werken ruim 23 jaar voor vastgoedeigenaren en beheerders. Hierbij staan betrouwbaarheid, kwaliteit en service voorop.

Met onze kennis en ervaring willen wij onze relaties ondersteunen bij het invullen van het nieuwe schoon. Zo hebben wij een desinfectiezuil ontwikkeld en verkopen diverse desinfectieprodukten en kantoormaterialen. Wij kunnen u adviseren, meedenken en oplossingen vinden waar u zelf misschien nog niet aan gedacht heeft. 

Zo komen we altijd, samen met u, tot het beste resultaat. Zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Waar kan ik u mee helpen?

Petra Hagemeijer

088 030 7100

Mail met Petra

Desinfectiezuilen uit voorraad of maatwerk

Hagemeyer Facilities is een totaal ontzorger. Daarom zijn wij nu ook gestart met de verkoop van desinfectieproducten. Onze handgemaakte desinfectiezuilen zijn ontstaan door een bundeling van krachten van onze teams Schoonmaak en Onderhoud. 

De zuilen zijn te bedienen met de elleboog. Vervaardigd uit hout, dus duurzaam, recyclebaar en goed te onderhouden. Het hout is afgewerkt met een speciale verf. De zuil wordt met de hand gemaakt door onze vaklieden en heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Op aanvraag is het ontwerp en de kleur aan te passen aan uw wensen. Tevens kunt u uw logo op de zuil laten plaatsen. Interesse in een ontwerp? Mailt u dan uw wensen Petra Hagemeyer.

En net zoals bij onze andere diensten: maatwerk is mogelijk. Zo mochten wij een aantal maatwerk zuilen afleveren bij de KNVB!

Contact ons

Desinfectie zuil Amsterdam Edition

De desinfectie zuilen worden door onze vakmannen met de hand gemaakt. De liefde voor het ambacht heeft geleid tot een special edition: de Amsterdam desinfectie zuil. En deze editie past helemaal in het interieur van Harry Meijer BMW Motoren!

Naar onze shop